8 september: introductie nieuwe Buitenreclameonderzoek

Het nieuwe Buitenreclameonderzoek is klaar voor presentatie! De introductie zal op 8 september a.s. plaatsvinden, waarbij ook een aantal belangrijke uitkomsten bekend gemaakt zal worden. Al jarenlang wordt er keihard gewerkt aan dit nieuwe en naar verwachting baanbrekende onderzoek waarmee het adverterend bedrijfsleven en de exploitanten een perfecte tool krijgen om hun campagnes beter te gaan plannen. Het onderzoek zal ook belangrijke informatie verstrekken om de positie van outdoor te versterken ten opzichte van andere mediatypen.
Het onderzoek is uitgevoerd onder auspiciën van een JIC (Joint Industry Committee), waarin de Bond Van Adverteerders (BVA), het Platform Media Adviesbureaus (PMA) en het Platform Buitenreclame Exploitanten (PBE*) zitting hebben en voldoet op alle fronten ruimschoots aan de internationale ESOMAR richtlijnen voor Out of Home Media Audience Measurement.
Participerende exploitanten (PBE = Platform Buitenreclame Exploitanten) zijn: CBS Outdoor , JCDecaux, Hillenaar, Interbest, Brouwer & Partners, Centercom (Bizon is hierin inmiddels geïntegreerd), MMD Media, OVMedia, VanPuffelen Reclame Buiten en Triple Media. Hiermee is vrijwel de gehele buitenreclamemarkt in het PBE vertegenwoordigd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *