Vaste driehoeksborden in Zandvoort en Boekel

Niet alleen grotere gemeenten gaan over op vaste driehoeksborden. Uit een persbericht van Hoffman Outdoor Media hebben we vernomen dat in 2007 ook Zandvoort (16.000 inwoners) en Boekel (9.600 inwoners) overgegaan zijn van flexibele driehoeksborden naar een vast netwerk.

Sinds 1 maart 2007 exploiteert Hoffman Outdoor Media haar Citydisplays ook in Nederlands bekendste badplaats, Zandvoort. Culturele en commerciële evenementen en andere activiteiten hebben nu de mogelijkheid om naast de ruim 16.000 inwoners ook de meer dan 5.500.000 bezoekers van de gemeente Zandvoort op de hoogte te brengen middels de reclamedragers van Hoffman Outdoor Media.
Hoffman zal gedurende de maanden oktober tot en met maart dertig tweezijdige Citydisplays gaan exploiteren en in de overige maanden brengen 45 Citydisplays de boodschap onder de aandacht.
De borden worden door ons in series van vijftien verhuurd. Het afnemen van meerdere series is mogelijk.
De tarieven voor de adverteerder zijn als volgt samengesteld: € 1,75 per display (twee zijden) per dag voor ideële en culturele campagnes en € 2,50 per display (twee zijden) per dag voor commerciële campagnes.
Per 1 januari 2007 is Hoffman tevens van start gegaan in de gemeente Boekel (10 objecten).
De tarieven in Boekel zijn voor 2007 als volgt samengesteld: culturele en commerciële reclame € 3,00 per display (twee zijden) per dag en aankondigingen van lokale verenigingen € 1,50 per display (twee zijden) per dag. De displays worden aangeboden in één serie, hierdoor heeft de adverteerder per campagne steeds als enige de mogelijkheid de campagne onder de aandacht te brengen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *