vanPuffelen, Reclame Buiten verlengt A0-contract met Leeuwarden

,

Per 1 november 2010 verlengt de gemeente Leeuwarden het contract omtrent de A0-signs met vanPuffelen, Reclame Buiten. Op 1 juli 2006 gingen de partijen het contract met elkaar aan en na een openbare aanbesteding bleek vanPuffelen, Reclame Buiten de beste aanbieding gedaan te hebben. Door de reeds opgebouwde contacten en ervaring in deze gemeente is de exploitatie voor hen inmiddels bekend terrein. Het contract zal in gaan op 1 november 2010 en zal voortduren tot 1 november 2015.
Met 94.131 inwoners is Leeuwarden een belangrijke stad voor de provincie Friesland. Doordat Friesland is verbonden met Noord-Holland via de afsluitdijk en tevens met de provincie Groningen, bieden de A0-signs zowel de lokale bevolking als de vele passanten een actueel overzicht van de lokale culturele- en commerciële evenementen die plaatsvinden binnen de gemeente Leeuwarden.
De 250 tweezijdige A0-signs die vanPuffelen gaat exploiteren mogen zowel voor commerciële als culturele plaatsingen worden ingezet, indien deze plaatsvinden binnen de gemeente Leeuwarden. Omtrent de tarifering brengt vanPuffelen op korte termijn een leaflet uit op www.reclamebuiten.nl. Zoals gebruikelijk zullen de locaties ook worden vermeld op www.vplocaties.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *