Uitbreiding directie bij Interbest

Interbest B.V. heeft Meindert van den Heuvel (40) benoemt tot mede-directeur van Interbest. Van den Heuvel is afkomstig van reclamegroep Young & Rubicam Nederland (Y&R), waar hij de laatste 7 jaar CEO was. Van den Heuvel zal samen met Erwin Versluijs de directie voeren.

Interbest is marktleider in het exploiteren van reclamemasten langs de Nederlandse snelwegen. Inmiddels beschikt Interbest over een netwerk van meer dan 85 reclamemasten. Sinds 2007 is Interbest in eigendom van Waterland en Alpinvest.
Erwin Versluijs/Meindert van den Heuvel: “Interbest beschikt over veel groeipotentie. Een scherpe focus heeft ertoe geleid dat het bedrijf met afstand is in een groeiend segment van de outdoormarkt. Een segment dat zich, zeker in deze tijden, mag verheugen in een toenemende belangstelling van kostenbewuste adverteerders. En dat blijkt ook uit de groei oer 2008. Wij verheugen ons erop de groei, samen met een sterk gemotiveerd team, verder vorm te geven. Van den Heuvel is met zijn commerciele ervaring, en kennis van de media en reclame een versterking voor de Sales en Marketing activiteiten. Versluijs kan zich hierdoor o.a. meer richten op nieuwe ontwikkelingen en concessies.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *