Stadsstrand van Nivea

Als aanvulling op een nationale abricampagne is vanaf woensdag 31 januari een spectacular van Nivea Summer Beauty te zien op het Leidseplein in Amsterdam en op het Vredenburg in Utrecht. Tijdens de winterdagen creëert Nivea Summer Beauty op deze locaties een zomergevoel voor de wachtende reizigers. Maar of we de laatste tijd met deze hoge temperaturen nog een onderscheid tussen zomer en winter kunnen maken valt echter te betwijfelen.
image

De creatieve divisie Innovate van JCDecaux heeft de abri’s op het Vredenburg in Utrecht en op het Leidseplein in Amsterdam omgebouwd tot stadsstrand. Niet alleen zijn de abri’s bestickerd met een zonnig sfeerbeeld, ze zijn ook omkleed met houten planken en voorzien van een schelpenondergrond en houten vlonders. Om het zomergevoel nog eens extra te benaderen zijn eveneens loungebanken en statafels in de abri geplaatst.
Nivea zet deze spectaculars in om haar product Nivea Summer Beauty extra onder de aandacht te brengen. Met dit product kun je namelijk ook in de winter een zomerse teint hebben. Bij dagelijks gebruik krijgt de huid binnen vijf dagen een natuurlijke, licht gebruinde teint zonder strepen of vlekken. Dat je het maar weet!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *