Spectaculair

Buitenreclame die groot de landelijke pers haalt, mag natuurlijk hier niet ontbreken. Een fantastische actie voor RVS heeft gezorgd voor grote drommen mensen die eind oktober op het Spui in Amsterdam gingen kijken naar de ‘zwevende RVS-adviseur’.
image
Bron: fotoredactie Het Parool
Wordt nog in Utrecht, Oudegracht 123 op 2, 4 & 5 november en in Den Haag, Paleisstraat 1 op 9,11 & 12 november. De actie is mogelijk gemaakt door steigerdoekexploitant Blow-Up Media en SDK Events.

Honderden voorbijgangers keken hun ogen uit toen zij op de hoek Kalverstaat en Spui een man, keurig in pak op wonderbaarlijke wijze in de lucht zagen zweven. De stunt maakt onderdeel uit van de lancering van de nieuwe campagne van financieel dienstverlener RVS. Deze ‘RVS-adviseur’ zweeft de ook aanstaande zaterdag- en zondagmiddag nog voor de gevel.
De ‘RVS-adviseur’, vertolkt door artiest Wouter Bijdendijk, hangt enkele uren voor een levensgroot geveldoek dat bevestigd is aan Kalverstraat/Spui nr. 1. Bijdendijk houdt zijn werkwijze strikt geheim, waardoor voorbijgangers zullen gissen naar de oplossing. De stunt is door hem speciaal ontwikkeld voor RVS en is een wereldprimeur. Op het geveldoek is een beeld uit de nieuwe campagne van RVS te zien.
De financieel dienstverlener wil zijn marktaandeel de komende jaren fors laten groeien. Om de groeiplannen kracht bij te zetten, is RVS gestart met een nieuwe reclamecampagne op televisie en in bladen. In de campagne is te zien dat de ‘RVS-adviseur’ altijd dichterbij is dan je denkt. Ook de bekende paraplu neemt steeds een prominente plaats in. De artiest brengt de RVS-adviseur op het geveldoek tot leven.
image
(fotografie: J.W Steenmeijer)

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *