Reclamemast omgebouwd tot kunstskibaan

,

Verreweg de beste out-of-home spectacular die we de laatste jaren gezien hebben: Interbest heeft een reclamemast omgebouwd tot een kunstskibaan.
Langs de snelweg A28, ter hoogte van industrieterrein Hessenpoort bij Zwolle, is een mobiele kunstskibaan van meer dan 40 meter lang en 8 meter hoog verrezen. De mobiele skibaan is onderdeel van de spectaculaire snelwegreclamecampagne, een initiatief van winkelketen Scapino in samenwerking met Interbest en is zondag 1 november officieel in gebruik genomen.

Twee weken lang zullen skiërs de filerijdende automobilisten vermaken met hun ski- en snowboard kunsten. De baan wordt op zaterdag 7 november opgesteld voor het grote publiek. Er is plaats voor meer dan 600 skiliefhebbers die zich vanaf 2 november kunnen aanmelden op de website van Scapino (www.scapino.nl). Op de site kun je tevens een aangesloten webcam met life beelden bekijken.
De snelwegreclamecampagne is bedoeld als opwarmer voor het aankomende wintersportseizoen en ter promotie van de nieuwe wintersportcollectie van Scapino. Skiërs die een entreebewijs weten te bemachtigen, kunnen gratis gebruik maken van de baan en skimateriaal. Met de actie zet Scapino de nieuwe wintersportcollectie van het eigen merk MountainPeak bij een groot publiek in de schijnwerpers. De professionele skiërs verzorgen 14 dagen lang al skiënd diverse modeshows van de MountainPeak-kledinglijn 2010.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *