Reclame op voertuigen RandstadRail

Vanaf 1 oktober 2011 gaat Triple Media B.V., de grootste exploitant van openbaar vervoerreclame in Nederland, de reclame-exploitatie verzorgen op de RandstadRail voertuigen van HTM in Den Haag. De RandstadRail voertuigen werden tot op dit moment niet ingezet voor reclame doeleinden. Een mogelijke verhoging van het resultaat heeft er echter toe geleid dat de HTM in overleg met het stadsgewest Haaglanden, heeft besloten de RandstadRail voertuigen beschikbaar te stellen voor reclame.
Na een pitch is de gunning gegeven aan Triple Media. Triple Media exploiteert ook al een groot aantal bussen in Haaglanden en ziet deze uitbreiding als een volgende stap in haar ontwikkeling. Voor Triple Media is het de eerste railconcessie. RandstadRail voertuigen van HTM rijden vanaf Loosduinen en Kijkduin dwars door het centrum van Den Haag richting Zoetermeer.
Reclame op treinen zien we in Nederland al heel lang niet meer; reclame op trams is alleen mogelijk in Rotterdam en Den Haag. De exploitatie daarvan ligt bij CBS Outdoor.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *