Reclame op bussen in Amsterdam wordt weer mogelijk

,

Het Amsterdamse GVB maakt niet alleen reclame op trams weer mogelijk, maar ook reclame op bussen. De aanbesteding die het GVB hiervoor heeft uitgeschreven is in april door Exterion Media gewonnen. De reclameruimte bevindt zich op de zij- en achterkant van 20 bussen die dwars door de stad Amsterdam rijden. Sinds 2007 was het niet meer mogelijk om te adverteren op bussen van het GVB.
De bussen met advertenties rijden van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat dwars door het centrum en andere stadsdelen van Amsterdam en worden dagelijks ingezet op wisselende lijnen. De advertentieruimte op de zij- en achterkant van de bussen kan door adverteerders ingezet worden voor een periode variërend van 4 tot 8 weken.
Guy Grimmelt, Marketing & Business Development Director bij Exterion Media: “De stadsbussen Amsterdam zijn uniek omdat het impactvolle zichtbaarheid geeft in de stad Amsterdam en perfect past bij onze NS concessie, aangezien adverteerders een campagne ook kunnen doortrekken vanuit de trein naar de bus en vice versa. Daarnaast valt het beperkt aantal bussen (20) die bestickerd mogen worden extra op in het straatbeeld aangezien de rest van de busvloot reclamevrij blijft.“

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *