RandstadRail kiest voor Viacom Outdoor

Viacom Outdoor meldt dat ze in principe een overeenkomst aan zullen gaan met RandstadRail voor de levering, het onderhoud en reclame-exploitatie van straatmeubilair op de stations.
image
Viacom Outdoor gaat in het gebied dat door RandstadRail geexploiteerd wordt 59 abri’s (type Aqui), 235 vrijstaande reclame- en informatievitrines, 181 zitbanken en 308 afvalbakken plaatsen, onderhouden en exploiteren.
Over RandstadRail:
Het gebied tussen Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer verstedelijkt in hoog tempo. Op een groot aantal plekken verrijzen Vinex- en bedrijvenlocaties. Steeds meer mensen hebben behoefte aan comfortabel openbaar vervoer om snel te kunnen reizen tussen huis, werk en recreatieplek.
RandstadRail biedt het openbaar vervoer waar reizigers behoefte aan hebben: frequent, stipt, comfortabel en betrouwbaar. De lightrailvoertuigen rijden door de stad en maken tevens gebruik van metro- en treinspoor.
RandstadRail maakt voor het grootste deel gebruik van bestaand spoor, zoals de Zoetermeer Stadslijn en de Hofpleinlijn. Deze bestaande verbindingen worden omgebouwd en gekoppeld aan het lokale tram- of metronet.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *