Playstation op groot LED-scherm

,

PlayStation heeft ‘The Wow’, het reusachtige digitale scherm van blowUP media in Rotterdam, gekozen voor een spectaculair interactief event om de Remote Play functie te demonstreren. Hiermee worden video- en audiosignalen van de PS4 naar een draagbare PS Vita in plaats van een tv doorgestuurd.
Op het plein voor het 170 m2 grote scherm, recht tegenover het drukke Rotterdam Centraal Station, heeft PlayStation een woonkamer ingericht met een bank, tafel en lampen, en natuurlijk een PS4 en PS Vita. ‘The Wow’ fungeerde als ‘tv’ in de woonkamer, zodat consumenten in een waarheidsgetrouwe situatie konden zitten om onder andere Driveclub te spelen via de PS Vita.
Het event, georganiseerd door de Omnicom Media Group en gecoördineerd door Linden & Barbosa, vond plaats op 7 en 8 november. Promotiemedewerkers van PlayStation deelden folders uit en nodigden mensen uit om op die dagen met de PS Vita te komen spelen. Ongeveer 400 passanten hebben plaatsgenomen op de bank in de PlayStation huiskamer.
Brand Manager Yasmina Amarchouh van PlayStation licht toe: ‘De Remote Play functie is een geweldige aanvulling op de mogelijkheden die de PS4 biedt en ‘The Wow’ is de perfecte locatie om je in de stroom van mediageweld te onderscheiden om de aandacht van een massapubliek op je te vestigen en ze met de nieuwe functie bekend te maken.’
‘Dit event laat zien dat ons uniek, grootformaat medium niet alleen staat voor omvang en impact, maar dat het een doelgroep ook op een volledig interactieve wijze kan bereiken en grote merken op die manier veelzijdige reclame-oplossingen kan leveren. Het scherm biedt adverteerders feitelijk onbeperkte creatieve communicatiemogelijkheden en voegt aan buitenreclame een krachtig middel voor merkactivatie toe’, aldus Ernst Vos, CCO van blowUP media.
‘The Wow’ is een ‘state-of-the-art’ digitaal LED scherm, een van de grootste in Nederland, dat eerder dit jaar werd geïntroduceerd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *