Oranjekoorts 1 (M&M’s in de abri)

,

Op het dak van vier abri’s in Amsterdam, Utrecht, Groningen en Arnhem spelen deze week reusachtige M&M’s een partijtje voetbal. Althans dat proberen ze … Want Yellow en Red zijn de bal kwijt. Red tuurt vanaf het dak van de abri de omgeving rond en Yellow speurt voorovergebogen over het rand van de Abri de grond af, op zoek naar ‘hun’ PeanutBall. Want ondanks de uitstekende voetbalkwaliteiten van de twee is de PeanutBall toch door het glas van de Abri geschoten.

JCDecaux Innovate plaatste Red en Yellow en een voetbaldoel bovenop het dak van vier Abri’s. Ook plaatste het creatieve team een 3-D PeanutBall op het raam van de reclamekast aan de zijkant van de Abri. De beroemde iconen van M&M’s zijn maar liefst 1,5 meter groot en uitgevoerd in de kleuren rood en geel. Ook is de PeanutBall te zien op de vele affiches die door het hele land zichtbaar zijn.
M&M’s zet deze spectacular in ter promotie van de Speciale Oranje Editie van M&M’s. Verkrijgbaar bij de meeste supermarkten en grootste benzinestations. Bij aankoop van drie zakken M&M’s krijgt de koper een gratis oranje PeanutBall.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *