Opvallend?

Wie deze dagen de A4 voorbij Schiphol passeert, kan niet om een zeer bijzonder outdoor object heen. In the middle of knowhere staat al een paar maanden een opvallend kunstwerk dat nu ook nog eens aangekleed is met een Rolls Royce hangend aan een kraan.image
Het is een Rolls Royce Silvercloud III uit 1964 en hij weegt maar liefst 2600 kg. Q-Music gaat deze auto weggeven aan z’n luisteraars. De luisteraar moet vragen beantwoorden en bij een goed antwoord daalt de Rolls een halve meter (en andersom). Hij hangt nog, dus blijven luisteren naar Q-Music wil je een kans maken.
Het object is gekoppeld aan het bijzondere object dat midden in de polder van de Haarlemmermeer staat. Om een electriciteitskast is een kunstobject gemaakt, met de uitstraling van een vis (vroeger was het daar een polder). Het kunstobject wordt echter ook gebruikt voor grote reclame-uitingen. Een unieke locatie, want het staat langs een van de drukste stukken snelweg van het land en in de wijde omgeving geen enkele ruis. Het object wordt door Hillenaar geexploiteerd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *