Opalio introduceert de spinnXS

image
De Nederlandse digital signage ontwikkelaar Opalio lanceert binnenkort een product wat beschouwd kan worden als een digitale vervanging van de traditionele reclameborden voor ingangen van winkels: de spinnXS. De spinnXS zorgt via beweging voor een optimale zichtbaarheid en attentiewaarde.
Rik Wagter, CEO van Opalio en bedenker van deze innovatie, meldt dat de belangstelling groot is, hij verwacht dat in 2007 de eerste installaties te zien zullen zijn.

De spinnXS is een roterend narrowcasting medium dat geschikt is voor zowel indoor als outdoor communicatie. Aan beide zijden wordt een LCD groot scherm gebruikt met een zeer grote kijkhoek. De spinnXS draait door een motor in variabele snelheden en is dus altijd vanuit 360 graden zichtbaar. Het medium zelf kan via print nog een extra attentiewaarde krijgen, zoals op de foto te zien is.
Een futuristisch trekje krijgt de spinnXS omdat het met sensoren meet of passanten dichtbij staan. De content wordt daarop geoptimaliseerd in type en formaat. Opalio ontwikkelt meer media die reageren op hun omgeving.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *