Nu ook reclame bij TinQ benzinestations

,

De markt van reclameborden bij benzinestations is plotseling sterk in beweging. Nadat in de afgelopen weken vanPuffelen Reclame Buiten de concessie bij Total en Texaco overnam, heeft nu Brouwer en Partners de mogelijkheid gekregen om bij de onbemande benzinestations van TinQ diverse reclameformaten te gaan exploiteren.

Afgelopen week is de overeenkomst getekend voor de plaatsing en exploitatie van roterende Euroboards, roterende billboards en statische landscapes op de onbemande tankstations van TinQ.
Snelst groeiend netwerk van tankstations. Het is gebleken dat onbemand tanken tegen voordelige prijzen aanslaat in Nederland gegeven de enthousiaste reacties van klanten en verhoogde volumes per tankstation. Om de paar weken opent TinQ ergens in Nederland een tankstation. Zij verwachten nog flink uit te breiden in de nabije toekomst, zodat men altijd in de buurt terecht kan voor voordelige kwaliteitsmotorbrandstof. Het plan is om minimaal 140 roterende euroboards te plaatsen in de komende 2 jaar. De euroboards zullen zo geplaatst worden dat ze zich ofwel richten op de mensen die komen tanken, ofwel richten op de passanten via de openbare weg. Naast de roterende euroboards zijn diverse locaties ook zeer geschikt voor groter formaat buitenreclame. Hier zullen billboard(soortige) media geplaatst worden, die vanaf de openbare weg goed zichtbaar zullen zijn.
Alex Ermers meldt: “We zijn al een tijd in gesprek om deze concessie te verwerven en zijn blij dat we tot een definitieve exclusieve overeenkomst zijn gekomen voor roterende euroboards, en billboardsoortige media. Hiermee versterken we onze abripositie in diverse gemeenten door heel Nederland, voegen we een nieuw netwerk toe dat zich richt op het tankende publiek en kunnen we onze billboardpropositie fors verbeteren. Drie klappen ineens…”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *