Milieuvriendelijk adverteren op auto’s

car2go
In Amsterdam rijden op dit moment 100 elektrische Smarts rond met de Plastic Heroes campagne van Kunststof Hergebruik. De boodschap om de Amsterdammers bewust te maken van het scheiden van plastic afval siert een maand lang de straten van de hoofdstad.
De campagne wordt uitgevoerd door media-exploitant Altermedia in opdracht van mediabureau MediaXplain.
“Een goed voorbeeld hoe adverteerder en medium elkaar versterken. car2go biedt een nieuw communicatiepodium waar steeds meer adverteerders thema’s als milieubewustzijn, innovatie en mobiliteit willen benadrukken ”, aldus Oskar van Son van Altermedia.
In Amsterdam zijn in 2013 zo’n 160 containers voor plastic verpakkingsafval op centrale locaties en bij supermarkten geplaatst. In elk stadsdeel staan deze containers. Meer informatie over de campagne en de inzameling van plastic verpakkingsafval vindt u op de websitewww.plastic-heroes.nl
.
Altermedia exploiteert dit milieuvriendelijke vervoersconcept sinds mei 2013. Het autodeelprogramma heeft de afgelopen maanden een enorme groei doorgemaakt. In Amsterdam zijn bijna 15.000 gebruikers aangesloten.
De 300 elektrische Smarts worden in Amsterdam intensief gebruikt: meer dan 9.000 maal per week.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *