Vrijstaande reclamevitrines zijn bij uitstek geschikt voor bijzondere campagnes.
Adverteerder KPN wilde haar product ‘All Inclusive Weken’ op een bijzondere wijze onder de aandacht brengen en koos voor anderhalf keer grotere Mupi’s.
De voordelen die standaard bij het Alles-in-1-pakket van KPN zitten zijn zo talrijk dat de telecomprovider ze niet kwijt kan op een reguliere buitenreclame-affiche. De gratis monteur, de 70 tv-zenders en Begin Gemist? Of toch Programma Gemist, de 29 HD tv-zenders en Spotify Premium?
Out of Home Mediaspecialist Kinetic, mediabureau Mindshare en Buitenreclame-exploitant JCDecaux hebben de oplossing aangereikt door megalange posters te plaatsen voor zogenoemde scroller domination.
Voorbijgangers zien de opgesomde voordelen een week lang langzaam voorbij scrollen op 7 plaatsen in Amsterdam, waaronder het Damrak, het Stationsplein en het Rembrandtplein. In Rotterdam is de mega scrollerposter te zien op 5 locaties, waaronder de Coolsingel en het Schouwburgplein.
Ook zijn reguliere Mupi’s vervangen voor anderhalf keer zo hoge varianten waarin zelfs het uitgebreide standaardaanbod van KPN past. Deze Mega-Mupi’s zijn te vinden 4 steden: Amsterdam (Stadhouderskade en Van Baerlestraat), Den Haag (Spui), Rotterdam (Coolsingel en Lijnbaan) en in Utrecht (Steenweg en Lange Jansstraat).
Deze Specials zijn op straat te zien tot en met 19 april.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *