Kunstroute in Amsterdamse abri’s en mupi’s

image
JCDecaux organiseert gezamenlijk met Ron Lebbink en Herman Morssink (stichting Hero), onder de naam ArtDecaux een kunstroute op het Museumplein in Amsterdam. Van 13 juli tot 8 augustus is de eerste kunstroute met het toepasselijke thema: BUITEN te bewonderen. Gedurende deze periode presenteren bekende kunstenaars hun kunstwerken in de abri’s en Mupi’s® van JCDecaux rond het Amsterdamse plein der kunsten.

In de reclameobjecten worden onder andere kunstwerken geëxposeerd van Ferry van den Bemd, Peter Klashorst, Marnix Goossens, Henk Schiffmacher, Aldert Mantje, Arno Coenen, Ernst Voss, Louise van Teylingen, Paul Donker Duyvis en Peter van der Heijden. Voor de herkenbaarheid zijn de abri’s en Mupi’s® voorzien van een speciale omlijsting. Gezamenlijk vormen de objecten een kunstroute met een wisselend thema. Meer informatie over de kunstroute is te vinden op www.artdecaux.nl
De kunstroute geeft Amsterdamse kunstenaars een uitzonderlijk platform om hun werk te presenteren. ArtDecaux is een verfrissende manier om mensen met kunst in contact te brengen. Bovendien laat het consumenten en adverteerders met een vernieuwde interesse naar buitenreclame kijken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *