Jeroen Hillenaar vertrekt bij Clear Channel Hillenaar

De oprichter en algemeen directeur van Clear Channel Hillenaar, Jeroen Hillenaar, vertrekt bij deze onderneming. De onderneming gaat nu ook verder onder naam Clear Channel Nederland.
Hillenaar heeft aangegeven zijn ondernemerschap elders te willen ontplooien. Per direct worden ‎zijn verantwoordelijkheden overgenomen door Tom Motmans, tevens Algemeen Directeur van Clear Channel België. Tom Motmans verkrijgt hiermee een bredere rol als Algemeen Directeur van zowel België als Nederland. Tevens wordt Jan Wichers tot Country Manager Nederland benoemd.
In 1990 richtte Jeroen Hillenaar het Nederlandse out-of-home bedrijf op, dat in 2001 onderdeel werd van Clear Channel International en in 2012 werd omgedoopt tot Clear Channel Hillenaar. Jeroen Hillenaar zegt: “Als pionier betrad ik ruim 25 jaar geleden de Nederlandse mediawereld en met trots maakte ik deel uit van het internationale team dat de afgelopen 15 jaar het succes van de organisatie verder uitbouwde. Nu is het juiste moment aangebroken mijn functie neer te leggen.” Hij voegt hieraan toe: “De klant heeft in onze organisatie altijd centraal gestaan en ik garandeer dat dit in de vertrouwde en ervaren handen van mijn opvolgers zo blijft.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *