Out-of-Home storytelling voor nieuwe thriller van Saskia Noort

Exterion Media en Ambo|Anthos uitgevers laten Nederland middels een Out-of-Home ‘storytelling’ campagne kennismaken met de nieuwe thriller van Saskia Noort, Huidpijn. In de week voorafgaand aan de verschijning van het boek van de populaire schrijfster zijn door heel Nederland op Out-of-Home zinnen te lezen uit het gloednieuwe boek, dat 5 juli in de winkel ligt.
Social Media rode draad
Omdat Social Media een belangrijk thema in het boek inneemt hebben Ambo|Anthos uitgevers en Exterion Media gekozen voor een bijpassendeinteractieve OOH-campagne. Op verschillende drukbezochte locaties worden voorbijgangers getriggerd om het boek te lezen; op treinstations, in de metro van Rotterdam en in het centrum van Amsterdam en Den Haag. Van pakkende regels uit het boek op abri’s en moving billboards tot aan korte teksten op bierviltjes, de campagne valt niet te missen. Vervolgens worden fans via Social Media (Instagram, Facebook of Twitter) opgeroepen een foto van hun favoriete zin te delen met ‪#‎Huidpijn of ‪#‎SaskiaNoort. Hiermee maken zij kans op 2 kaarten voor de exclusieve boekpresentatie van Saskia Noort óf gesigneerde exemplaren van Huidpijn. Bekijk de video van de campagne.
Een campagne die écht blijft hangen
Guy Grimmelt, Marketing & Business Development Director: “Wij zijn trots dat we een bijdrage konden leveren aan de grootste lancering van een Nederlands boek ooit. Ambo|Anthos uitgevers heeft met haar partners, waaronder wij, erg goed en breed nagedacht over deze campagne. Het doorvertalen van het boek naar alle touchpoints is prachtig uitgevoerd waarbij de dominante kleur roze echt blijft hangen. Het kan niet anders dan dat ‘Huidpijn” wederom een bestseller voor Saskia Noort zal opleveren! De eerste signalen op Social Media naar aanleiding van de campagne zijn in ieder geval al zeer positief en er is grote zichtbaarheid gecreëerd doordat de campagne fanatiek  wordt gedeeld”.
Fantastische resultaten
Maartje de Jong, Marketing Manager, Ambo|Anthos uitgevers“Het is fantastisch om te zien dat een plan werkt, zoals je wil dat het werkt. En dat er vóór verschijnen van het boek al zoveel mensen – consumenten én boekverkopers – in beweging komen om met ons aan de Huidpijn-campagne te bouwen. We bouwen nu op naar 5 juli, de verschijningsdatum, want dan wordt het boek gelanceerd met een heuse talkshow die live te volgen zal zijn via LINDA nieuws. Uiteraard met Saskia Noorts Huidpijn in de hoofdrol…”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *