Hillenaar plaatst unieke Vensters in Amsterdam (Slotervaart)

Op zes strategische locaties in Amsterdam Slotervaart staan sinds juli 2009 opvallende Vensters, waarvan vier dubbelzijdig en twee enkelzijdig. Dankzij dit nieuwe contract breidt de media exploitant het aantal panelen in de hoofdstad wederom fors uit.
De nieuwe reclame objecten zijn geplaatst langs de drukste aanrijdroutes richting het centrum: de Jan van Galenstraat, Henk Sneevlietweg, Johan Huizingalaan en Cornelis Lelylaan. De Vensters zijn extra bijzonder dankzij de innovatieve LED verlichting, die ervoor zorgt dat de kleur aangepast kan worden aan bijvoorbeeld de reclame uiting. Daarnaast is de methode van aanlichten nieuw voor Vensters. Hierdoor wordt de zichtbaarheid van de panelen vergroot.

De Vensters zijn ontworpen door het toonaangevende ontwerpbureau Fabrique en zullen in de toekomst door Hillenaar ook in andere stadsdelen worden geplaatst.
De plaatsing van de Vensters in Slotervaart vormt opnieuw een uitbreiding op het groeiende Hillenaar netwerk in Amsterdam dat met het ArenA gebied, de belangrijkste Metrolijnen en bijna alle parkeergarages in Amsterdam, een serieuze dekking biedt. Hillenaar ambieert de komende jaren haar positie in Amsterdam nog verder te versterken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *