Hillenaar plaatst 2 nieuwe reclamemasten in Den Haag

Hillenaar breidt haar netwerk reclamemasten in de Randstad uit met twee roterende masten langs de A4 (bovenstaande foto) en A12 (zie foto onder) ter hoogte van het Prins Clausplein en het Forepark in Den Haag. Door deze uitbreiding komt Hillenaars aanbod van groot formaat vakken in totaal op 30 stuks. Het formaat van de reclamevakken is 108 m² (12 x 9 meter). Langs de mast aan de A4 komen ruim 2,87 miljoen passanten per twee weken. De nieuwe mast A12 wordt tweewekelijks door 3,16 miljoen weggebruikers gepasseerd.
‘Bij Hillenaar gaat kwaliteit boven kwantiteit en dit geldt ook voor ons inkoopbeleid’, zegt Jeroen Hillenaar. ‘Voor plaatsing van onze objecten selecteren wij uitsluitend toplocaties in de Randstad en daar behoren ook deze bij.’
denhaaga12550
De eigenaar van de masten, ADO Den Haag, betrok Blomsma Print & Sign reeds in een vroeg stadium om het reclamegedeelte van de masten te ontwikkelen. Door de ervaring van Blomsma Print & Sign op het gebied van grootformaat printen en specialistische montage zijn er 2 driezijdige grote roterende reclamedragers gerealiseerd, welke voorzien zijn van een uitgedacht systeem. De constructie van de reclamedrager is zodanig ontwikkeld dat met minimale kosten de meer dan 108m2 grote reclamedoeken eenvoudig en snel gewisseld worden. Blomsma Print & Sign verzorgt de verdere complete uitvoering van de reclames. Vanaf het moment van ontwerp en produktie tot aan plaatsing van de ruim 108 m2 grote doeken plus daarbij de opslag en coördinatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *