Gouden Gids op Mupi

Een bijzondere special van JCDecaux en de Gouden Gids is er deze week op straat te zien: er is een frame geplaatst op de mupi (vrijstaande 2m2 reclamevitrine), waardoor er in de mega gids gebladerd kan worden. De mup’s zijn deze week op 5 plaatsen in Amsterdam te zien. JCDecaux meldt dat dit de eerste keer is dat deze techniek in Nederland toegepast wordt.
image

Het publiek dat door de enorme pagina’s heen bladert, komt vermeldingen en advertenties van een groot aantal restaurants in Amsterdam tegen. Dit zijn de lokale ondernemers die adverteren in de Gouden Gids van regio Amsterdam. De pagina’s die afgebeeld zijn op de bladen komen overeen met die in de Gouden Gids.
Met deze spectacular betrekt de Gouden Gids haar adverteerders op een ludieke manier bij de campagne. Voor hen is het belangrijk om te zien en te ervaren dat de Gouden Gids veel actie onderneemt om hen uiteindelijk nog zichtbaarder te maken.
Eind mei is de Gouden Gids ook levensgroot in Den Haag te zien. In dit geval vindt het publiek door in de mega gids te bladeren de vele restaurants in Den Haag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *