FREEMIUM is een nieuw interactief affichenetwerk en biedt adverteerders een veelzijdige toegang tot rechtstreekse mobiele communicatie met hun doelgroep.
Communicatie wordt mogelijk gemaakt door een poster, bluetooth (of infrarood) en een sms server. De consument ziet een interessante uiting (poster) via de FREEMIUM panelen en besluit de informatie, filmtrailer, mobiele coupon ect te downloaden.
Via bluetooth wordt er een verbinding tot stand gebracht; bereik bluetooth zender max 50 cm. De consument bevestigt de verbinding door een viercijferige pincode in te voeren. Deze code is tijdens de verbinding zichtbaar op het scherm van de mobiele telefoon. De mobiele telefoon van de consument stuurt vervolgens automatisch een sms (kosten afhankelijk van hun provider) aanvraag naar onze platform en ontvangt binnen enkele seconden de gevraagde content.
De aanvraag kost de consument 1 smsje en het te ontvangen content is daarna gratis ( Realtones, trailers, mobiele plattegronden, mobiele vouchers etc.) Hierbij worden het mobiele nummer, telefoontype en de tijd gegenereerd voor verdere afwikkeling van deze dienst.

Voordelen adverteerder:
– Kosteneffectieve marketingtool
– Doelgroep kan direct reageren op advertenties
– Mobiele database opbouwen en uitbreiden.
– Meetbaar,realtime statistieken
– 1 op 1 communicatie met de doelgroep
Voordelen consument:
– Een interactief platform
– Voor minimale kosten (één sms) relevante info en content downloaden.
– Eenvoudig te gebruiken
– Initiatief ligt bij de gebruiker
Voordelen locatie:
– vertoont vernieuwing en innovatie
– Extra inkomsten uit reclame opbrengsten
Start pilot
– Start December 2007
– Evaluatie pilot Juni 2008
image

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *