Exposurebox: nieuw buitenreclamemedium

Nieuw in Nederland: vanPuffelen, Reclame Buiten is gestart met de Exposurebox, een nieuw impactvol outdoor-medium. De Exposurebox – zoals te zien op de foto – biedt zowel mogelijkheden voor het tentoonstellen van producten en voor buitenreclame (waarschijnlijk altijd gecombineerd met de tentoonstellingsruimte). In het buitenland zie je veel vaker grote productpresentaties, echter meestal indoor. De Exposurebox komt tijdelijk op plekken te staan, maar zal toch altijd afhankelijk zijn van de vergunningen die de gemeente (of locatieeigenaar) geeft.

De Exposurebox is 3-dimensionaal en bestaat uit 2 delen, te weten:
De Showroombox, grotendeels uit glas opgetrokken waar veelal producten 1:1 tentoongesteld kunnen worden. Hier bovenop wordt de Brandingbox geplaatst waar maar liefst minimaal 25 m2 van binnenuit verlicht reclameoppervlak ter beschikking staat. Het totale frontaanzicht is 6 meter breed en ruim 5 meter hoog.
Kinetic heeft voor haar account Volvo met de C70 de primeur in Nederland. Vanaf 2 mei staat de Exposurebox gedurende 14 dagen op het Stationsplein in het stadscentrum van Eindhoven. Vervolgens gaat de roadshow verder naar het Velperplein in Arnhem. Impactvoller kan niet, aldus Robert van der Starre, Mediabuyer van Kinetic, dit is een nieuwe vorm van buitenreclame die op vele manieren is te gebruiken, van showroom tot kantoor.
De reacties op de Exposurebox zijn overweldigend, aldus Frank Hardenberg, directeur van vanPuffelen, Reclame Buiten. De ideeën die spontaan door adverteerders en haar bureau’s worden aangedragen bevestigen de multifunctionele toepasbaarheid van het concept. Wij gaan graag elke uitdaging aan om de Exposurebox aan te passen aan de wens van de adverteerder.
vanPuffelen, Reclame Buiten heeft contacten met diverse grote steden en grote publieksevenementen. De Exposurebox leent zich ook bijzonder goed ter ondersteuning van sponsoraktiviteiten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *