Eneco billboards op windstroom

,

Eneco roept Nederlandse huishoudens met een opvallende Billboardcampagne op over te stappen op Eneco HollandseWind®, windstroom met windkrachtkorting. Op een aantal reclamedragers zijn modellen van windmolens geplaatst, die een wasmachine aandrijven. De windmolens op de objecten van JCDecaux genereren echter vooral bekendheid.
De drie Spectaculars staan langs drukke verkeersaders in Amsterdam, Utrecht en technologiestad Delft. De tv- en onlinecampagne van Eneco is door reclamebureau FHV BDDO in samenwerking met mediabureau OMD en JCDecaux Innovate op aansprekende wijze vertaald naar een opvallende buitenreclame-uiting.
Duurzame energie
Naast deze windmolens ‘draaien’ alle ca. 12.000 objecten van JCDecaux op windenergie. Sinds 2010 voorziet Eneco het stadsmeubilair van JCDecaux van windstroom. Dit was de eerste gezamenlijke activiteit van het stadsmeubilairbedrijf en de energieleverancier. Een tweede duurzame initiatief werd enkele maanden later gepresenteerd, toen JCDecaux in Den Haag (en inmiddels ook in Amsterdam) een Mupi® plaatste waarin een NRGSPOT van Eneco is geïntegreerd. Oftewel: een oplaadpunt voor elektrisch vervoer in bestaand stadsmeubilair.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *