Een eetbare abri

,

Eenmalig is een Abri niet alleen om naar te kijken, maar ook om van te smullen. En wie denkt dat je daarbij je tanden breekt, heeft het mis. Iedereen kan op maandag 4 juni diverse soorten groenten, fruit en kruiden plukken van de Abri op station Amsterdam Bijlmer ArenA. Reizigers kunnen de hele dag snoepen van gezonde snacks als tomaten, aardbeien en paprika’s, die rondom de Abri uitgestald zijn. In samenwerking met De Gezonde Stad maakte Clear Channel Hillenaar de Abri eetbaar.
De Gezonde Stad is een nieuwe organisatie die duurzame initiatieven in Amsterdam stimuleert en zichtbaar maakt. De Gezonde Stad wil Amsterdam binnen dertig jaar gezond maken: klimaatneutraal, met gezonde lucht, meer stadsnatuur en groene buitenruimte. Met de eetbare Abri wil de organisatie laten zien dat groen ondernemen leuk is en veel kansen biedt.
Station Bijlmer Arena is een perfecte locatie voor deze groene spectacular, omdat er dagelijkse veel mensen via dit station reizen. Naast deze spectacular is de campagne de komende twee weken te zien op de Clear Channel Hillenaar A0 metropanelen op diverse metrostations in Amsterdam.
Ook Clear Channel Hillenaar is groen bezig. Zo bestaan de objecten uit zoveel mogelijk recyclebaar materiaal of restproducten die bij afvalverwerking minimaal milieubelastend zijn. Ook zijn een groot aantal objecten verlicht via de milieuvriendelijke Edge-light of LED technieken, wordt postermateriaal gerecycled en er wordt gebruik gemaakt van groene stroomleveranciers. Voor meer informatie over het groene ondernemen van Clear Channel Hillenaar, kijk op www.clearchannel.nl.
Over De Gezonde Stad
De Gezonde Stad stimuleert verantwoord ondernemen en verbindt bedrijven en Amsterdammers. Ook adviseert De Gezonde Stad bedrijven over verantwoord ondernemen en maakt groene initiatieven zichtbaar via Amsterdamse media. De organisatie komt voort uit Milieucentrum Amsterdam en wordt gesteund door ongeveer zeventig aangesloten natuur- en milieuorganisaties in de stad.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *