De digitale ontwikkelingen richten zich voornamelijk op het high-end van de markt, maar we zullen in de toekomst ook steeds meer producten zien komen voor andere segmenten. Dominant aanwezig in het straatbeeld zijn de zogenaamde driehoeksborden en stoepborden (reclameobjecten vlak voor de ingang van winkels). Digitale ontwikkelaar Opalio introduceerde twee jaar geleden al de SpinnXS, een geavanceerd product die zelfs via de wind aangedreven kan worden. En dan is er nu een concurrent gekomen, het bedrijf www.digitaalstoepbord.nl.

Het product van www.digitaalstoepbord.nl is eenvoudig, maar doeltreffend. Op uw laptop maakt u een leuke aanbieding en of presentatie. Door deze op te slaan op een USB geheugen stick kunt u deze afspelen op het digitale stoepbord. Het stoepbord is voorzien van een speciaal accusysteem en wordt zo voorzien van stroom. ‘s nachts laden en overdag in weer, wind en regen buiten alles afspelen.
Het digitale stoepbord weegt ruim 78 kg en kan, door de meegeleverde easy rolbeugel, eenvoudig naar binnen en naar buiten worden verplaatst. De kleur van het stoepbord kunt u zelf bepalen zodat het stoepbord een onderdeel is van uw communicatie! Inmiddels staan er op diverse winkellocaties digitale stoepborden en zullen we in 2009 op diverse beurzen het stoepbord promoten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *