Deze televisie willen wij ook wel!

,

Philips introduceert met de Cinema 21:9 het eerste televisietoestel ter wereld met dezelfde breedbeeldverhouding als in de bioscoop (21:9). Met de inzet van twee opvallende CineMupi’s® (JCDecaux is ook goed in het maken van nieuwe merknamen) vestigt zij op spectaculaire wijze de aandacht op dit tv-toestel. Ook bijzonder dat de gemeente Utrecht toestemming heeft verleend voor dit mooie project!

JCDecaux Innovate heeft twee Mupi’s® op drukbezochte locaties in Utrecht voorzien van een letterlijk buitenproportionele uiting. Om het formaat van de Cinema 21:9 te benadrukken, is een model van dit toestel verwerkt in een Mupi®. Het toestel is dermate breed dat het aan beide kanten het Mupiframe volledig ontzet.
Ook heeft JCDecaux Innovate twee Abri’s op prominente plekken in de stad voorzien van uitingen van een larger than life Phillips Cinema 21:9 toestel. Bijna de gehele achterwand wordt in beslag genomen door de breedbeeldtelevisie. Aan weerskanten van het bioscoopscherm zijn ‘nooduitgangen’ geplaatst, zoals vaak het geval is in bioscoopzalen.
Strategisch gekozen locaties
Met deze opmerkelijke introductiecampagne speelt Philips tevens in op een evenement dat sterk tot de verbeelding spreekt bij de doelgroep: het Filmfestival, dat van 23 september tot en met 2 oktober wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. De locaties van de Spectaculars zijn strategisch gekozen en bevinden zich allemaal langs de toevoerroutes naar en de directe omgeving van de Jaarbeurs. De CineMupi’s staan langs de Weg der Verenigde Naties en de Graadt van Roggenweg, de Abri’s langs de Potterstraat en het Lucas Bolwerk. Hiermee slaan Philips en JCDecaux een brug tussen introductie- en ‘narrowcastingcampagne’.
De CineMupi’s® en de Abri’s met speciale Cinema-uiting zijn van woensdag 23 september tot en met woensdag 1 oktober te zien in Utrecht. Deze campagne is mogelijk gemaakt door Philips, haar bureaus Carat en DDB, JCDecaux Innovate en mediabureau Posterscope.
Cinema 21:9
Het Cinema 21:9 toestel heeft zogezegd een breedte-hoogteverhouding van 21:9. Ze koppelt een sublieme beeldkwaliteit, dankzij de krachtige beeldverbeteraar Perfect Pixel HD (versie 2009) van Philips (verwerkingsvermogen van 500 miljoen pixels per seconde en 2250 biljoen levendige kleuren) aan de driezijdige Ambilight Spectra-technologie die het beeld verbreedt door een lichtgloed van achter het scherm te projecteren op de muur.
Wat betreft beeldprestaties, is de Cinema 21:9 uitgerust met een Full HD-scherm van 2560x1080p met 8,3 miljoen pixels, dat garant staat voor kristalheldere en vlijmscherpe beelden bij HD bronnen.
philips02400

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *