De grootste werkende blikjesautomaat

,

Ter ere van de 25e verjaardag van Coca-Cola light in Nederland is de grootste werkende blikjes automaat ooit in Nederland in gebruik genomen. Tot eind januari kunnen voorbijgangers in het centrum van Rotterdam door het sturen van een sms met ‘hoera’ persoonlijk een verfrissende traktatie uit de ruim 11 meter hoge automaat in ontvangst nemen. De lancering van de gigantische automaat is de aftrap van een grootse campagne om het zilveren jubileum gedurende 25 weken met Nederland te vieren.

Coca-Cola light bestaat 25 jaar in Nederland en gaat trakteren, om te beginnen in Rotterdam. Het zilveren jubileum van Coca-Cola light zal uitgebreid worden gevierd en als lancering van de ‘Celebrate life’ campagne is de grootste Coca-Cola blikjes automaat ooit in Nederland in gebruik genomen. Tot eind januari kunnen voorbijgangers in het centrum van Rotterdam door het sturen van een sms persoonlijk een verfrissende traktatie uit de ruim 11 meter hoge automaat in ontvangst nemen.
Details automaat
Exploitant: blowUP media Benelux
Locatie: Hoogstraat Rotterdam
Periode: 5 t/m 30 januari 2010
Mechanisme (sms module): Stuur een sms met ‘hoera’ naar een nummer en na een paar seconden valt er een lekker gekoeld blikje Coca-Cola light uit de automaat (per mobiel nummer 1 blikje mogelijk in gehele periode)
Afmetingen: 11,5 meter hoog, 4 meter breed, 1,30 meter diep
Openingstijden: Winkel openingstijden, inclusief koopavond en -zondag

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *