CityCells in Amstelveen

Hillenaar breidt wederom het netwerk CityCells uit. Vanaf half juli staan de KPN telefooncellen met reclamemogelijkheden in Amstelveen (24 vlakken). Amstelveen is de dertiende stad waar Hillenaar CityCells heeft geplaatst.
De CityCells staan in de steden Breda, Den Haag, Delft, Haarlem, Alkmaar, Ede, Apeldoorn, Maastricht, Emmen, Westland en Zaanstad. In totaal 676 vlakken zijn nu beschikbaar, naar onze mening al een indrukwekkend aantal. Hillenaar meldt dat ze de komende jaren het netwerk nog verder uitbreiden met nieuwe steden.

Met de Hillenaar CityCells, die allen op zeer strategische locaties geplaatst zijn in de centra van uitsluitend de grote steden in Nederland, worden shoppers, voetgangers, fietsers en automobilisten bereikt.
Achtergrondinformatie
‘CityCell, een nieuw medium in het hart van de stad´, dat is de slogan waarmee Hillenaar in augustus 2007 de CityCells in de markt heeft geïntroduceerd. Een CityCell is een nieuw ontworpen hightech KPN telefooncel met twee verlichte reclamepanelen op Abri formaat (of in sommige steden een lineaire verkleining). De CityCells zijn gepositioneerd op strategische plekken bij point-of-sale locaties en langs doorgaande wegen binnen de grote steden van Nederland.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *