CamerAbri

In het kader van de I love big pictures-campagne van telefoongigant Sony Ericsson, is de Abri op het Rembrandtplein door exploitant JCDecaux tijdelijk omgetoverd tot fotostudio. Voorbijgangers kunnen in de Abri een foto maken, die vervolgens dankzij een razendsnelle internetverbinding van T-Mobile binnen enkele seconden te zien is op het digitale scherm van 87m2 aan de gevel van de Escape.
Een prachtige combinatie van digitale technieken die wat ons betreft nog veel vaker toegepast mag worden!

De Abri op het Rembrandtplein is uitgerust met het nieuwe C905-toestel van Sony Ericsson. Voorbijgangers kunnen deze bedienen middels touchscreen technologie. De ingebouwde C905 is uitgerust met een 8.1 megapixel camera, Smart Contrast (dat licht en kleurt uitbalanceert) en gezichtsherkenning. Dit alles moet volgens de fabrikant leiden tot haarscherpe foto’s, die flink kunnen worden uitvergroot.

    Fotolijstje van 10×9 meter

Om dat te bewijzen, is de camera in de Abri ‘gelinkt’ aan het 87m2 grote scherm op de gevel van de Escape. Middels een razendsnelle verbinding via het T-Mobile-netwerk is de foto luttele seconden na ‘de klik’ te zien op het megascherm van DTA.
Deze actie is een samenwerkingsverband van Sony Ericsson, JCDecaux Innovate, de mediabureaus Mediaedge:cia, Kinetic, reclamebureau Kellerman, DTA en
T-Mobile.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *