Billboard voor Ford Focus met bijzondere lichteffecten

,

Ford zorgt ervoor dat de Nederlandse automobilist de komende twee weken gefocust is op haar nieuwste type Focus. Naast een landelijke Billboardcampagne bij JCDecaux heeft zij Spectaculars laten plaatsen op tien Billboards op prominente locaties in grote steden. JCDecaux Innovate voorzag de poster van het meest recente model Ford Focus van spectaculaire lichteffecten.
KLIK HIER VOOR EEN FILMPJE.
De poster toont een model uit de Ford Focus serie, terwijl deze door een paparazzo wordt gefotografeerd. Door het gebruik van Special Lighting-techniek, lichten diverse onderdelen van het affiche één voor één op. De poster begint ‘zwart’ (alleen het Ford-logo blijft voortdurend verlicht) en eindigt met het in beeld komen van de pay-off, het in alle opzichten zeer toepasselijke ‘Geniet van de aandacht’. De oplichtende elementen zorgen voor een even opvallende als visueel aantrekkelijke uiting. De speciale affiches zijn te zien in Amsterdam, Utrecht, Arnhem en Eindhoven.
Voor het eerst op Billboards
JCDecaux Innovate maakt al enkele jaren gebruik van de mogelijkheden die Special Lighting biedt. JCDecaux was de eerste buitenreclame-exploitant in Nederland die uitingen op deze wijze voorzag van lichteffecten. De campagne van Ford is voor JCDecaux Innovate bijzonder, omdat zij deze techniek voor het eerst toepast op Billboards.
Dynamisch
Met deze opvallende uiting hebben Ford, Ogilvy, Mindshare, Kinetic en JCDecaux Innovate gekozen voor een dynamische uiting voor een dynamische auto. De Ford Focus is bedoeld voor mensen voor wie de reis even belangrijk is als de bestemming. Opvallend carrosseriedesign en verbeterde aerodynamische lijnen combineren perfect met de vermaarde rijeigenschappen. Innovatieve rijtechnologie draagt bij aan het sublieme weggedrag, ongeacht hoe uitdagend de route is. En van het comfortabele interieur met zijn intuïtieve, ergonomische bedieningsorganen zullen bestuurders zodanig genieten dat elke rit eigenlijk te kort is.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *