AT5 boekt eerste reclamevlucht tijdens de Amsterdam Gay Pride

,

Amsterdam beleeft zaterdag 1 augustus a.s. tijdens de Amsterdam Gay Pride een wereldprimeur (volgens de exploitant!): de introductie van luchtreclame met behulp van modelvliegtuigen. De eerste campagne komt voor rekening van de Amsterdamse stadszender AT5.
Kort na de Gay Pride spraken we even met de exploitant: helaas is het door het weer niet mogelijk geweest veel exposure te krijgen. Slechts een vlucht is gemaakt, die ook AT5 zelf niet op de film heeft weten te zetten. Maar ze verzekerden ons dat nieuwe projecten in ontwikkeling zijn.
Ook zijn we benieuwd of ‘het wel mag’; je mag niet zomaar overal reclame maken, zelfs als dat in de lucht is.

Campagne AT5
AT5 doet op zaterdag 1 augustus LIVE verslag van de botenparade tijdens de Amsterdam Gay Pride. Tijdens dit evenement zal AT5 op twee locaties in de stad luchtreclame maken met behulp van een lichtgewicht op afstand bestuurbaar modelvliegtuig voorzien van een sleep met een reclame uiting. Doelstelling van de campagne is om de bezoekers en de deelnemers aan de Amsterdam Gay Pride te wijzen op de integrale herhalingen die AT5 in de avond, om 18:40, 20:40, 22:30 en 23:45 uur, van de botenparade zal uitzenden.
De Reclamevliegen
De vlucht wordt uitgevoerd door de Reclamevliegen. De Reclamevliegen beschikken over een vloot op afstand bestuurbare modelvliegtuigen welke een spandoek kunnen slepen van 1,5 vierkante meter. De vluchten worden uitgevoerd op een hoogte van maximaal 15 meter. De vliegtuigen van de Reclamevliegen zijn milieuvriendelijk door het gebruik van een geluidloze elektromotor.
Via: www.reclamevliegen.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *