Valentijn & lingerie natuurlijk

Valentijnsdag staat weer voor de deur en voor al die verliefde stelletjes, die eens iets anders willen geven dan een kaartje of een bloemetje, is lingerie natuurlijk het cadeau bij uitstek! (‘volgens het persbericht van Triumph natuurlijk.., maar wie is het daar niet mee eens?’) Triumph helpt u graag aan Valentijnsdag herinneren en koos ervoor om de straat op te gaan met een onthullende spectacular van JCDecaux.
Op 40 locaties in het hele land zijn de Mupi’s® van JCDecaux afgelopen vrijdag bedekt met tientallen afneembare rode hartjes die zijn bedrukt met de tekst ‘Be my Valentine’. Voorbijgangers kunnen een hartje meenemen en thuis voor de geliefde op de koelkast achterlaten. De afneembare hartjes vonden gretig aftrek bij romantische voorbijgangers en in de loop van vrijdagmiddag werd op diverse locaties het affiche van een mooie vrouw in Triumph lingerie al zichtbaar.
De spectacular is bedacht door reclamebureau Indus en uitgevoerd door JCDecaux Innovate in de volgende steden: Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Sittard, Tilburg, Utrecht, en Venlo.

image

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *