Uitbreiding Brouwer & Partners in West Brabant

Brouwer & Partners won onlangs in samenwerking met OFN de aanbesteding uitgeschreven door de samenwerkende gemeenten in de regio West Brabant. De komende jaren zullen deze gemeenten worden voorzien van nieuw haltemeubilair. In eerste instantie gaat het om de gemeenten: Alphen-Chaam, Drimmelen, Geertruidenberg, Woensdrecht, en Woudrichem. Gezamenlijk hebben deze gemeenten zo’n 100.000 inwoners. Deze gemeenten zullen in de mediagids van 2008 al worden opgenomen. Hiermee komt het totale aantal inwoners van de gemeenten in Noord Brabant waar de abri’s van Brouwer & Partners staan op 295.000 en dat is 12,3% van het totale aantal inwoners van Noord Brabant.

De Abora abri en fietsoverkappingen zijn uitgevoerd volgens de wensen van de provincie en zullen, al naar gelang de locatie, in verschillende uitvoeringen gebruikt gaan worden. In totaliteit zullen er 75 abri’s geplaatst worden die voor reclame geschikt zijn.
Steeds vaker zien we dat gemeenten de handen ineen slaan om een gezamenlijke aanbesteding te doen. Gezamenlijk hebben deze gemeenten natuurlijk ook veel meer te bieden (zoals inwoneraantallen).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *