Toiletreclame met geluid

,

Een week geleden lunchte ik in een grand cafe in Utrecht. Op het toilet begon de poster opeens muziek te spelen, een erg grappige gewaarwording. Toiletreclame is een van de media in het ‘alternatieve’ circuit die al jarenlang een vaste plek in de mediamix voor zich opeist. Het zijn natuurlijk niet de aantallen bezoekers, maar wel de intensiteit en duur van het bezoek dat het medium aantrekkelijk maakt voor adverteerders. Exploitant Altermedia is marktleider en geeft al jarenlang creatief voldoende ruimte voor adverteerders. Nokia heeft de nu primeur met de ‘Talking Frames’.

Nieuwegein, 7 december 2009 – Voor haar nieuwe dienst ‘Comes With Music’ heeft Nokia breed uitgepakt om haar doelgoep de ‘Music Xperience’ zoveel mogelijk te laten ervaren. Deze dienst biedt Nokia samen met Hi aan en de klant kan, in combinatie met een ‘Comes With Music’ abonnement, gedurende 1 jaar, onbeperkt muziek downloaden uit de online Nokia Music Store. Als onderdeel van de totale on- en offline media-inzet heeft Altermedia een grootschalige campagne voor Nokia uitgevoerd waarbij tevens 1 van Altermedia’s productinnovaties is ingezet: Talking Frames.
Naast een 4 weken durende nationale campagne binnen het indoor netwerk van Altermedia heeft Nokia op 50 locaties extra uitgepakt door het plaatsen van ‘Talking Frames’. Dit zijn geprepareerde versies van de A3 panelen van Altermedia. In het paneel zit een sensor met geluidsmodule. Zodra je voor het paneel staat begint deze diverse muzieksamples af te spelen. Nokia heeft met deze campagne de primeur van deze noviteit die perfect aansluit op het thema ‘Comes With Music’.
Als hoogtepunt en tevens ‘Spectacular’ binnen deze campagne zijn de complete toiletgroepen van 2 bekende clubs in Amsterdam en Rotterdam, respectievelijk Escape en Club Riva, omgetoverd tot complete ‘Comes With Music’ ruimten. Met alle aanwezige panelen uitgevoerd als Talking frame en achter iedere deur een ander muziek thema, ervaren de bezoekers het overweldigende aanbod dat Nokia met deze dienst biedt aan den lijve. Je stapt letterlijk in een wereld van muziek.
Voor een filmpje klik hier.
nokiatoilet550

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *