PromoBase wint aanbesteding A0-reclame Utrecht

PromoBase viert haar vijfjarig jubileum met de recent verkregen gunning van de A0-reclamerechten in de gemeente Utrecht. De overeenkomst betekent wederom een fikse groei voor de Zwaagse A0-reclame exploitant, die eerder contracten tekende met onder andere de gemeenten Hoorn, Purmerend en Almere. De overeenkomst met de gemeente Utrecht is aangegaan voor de duur van 5 jaar en start op 1 april 2014.
De gemeente Utrecht is voorzien van een vast netwerk van in totaal 560 dubbelzijdige A0-reclamedisplays rond gemeentelijke lichtmasten en 279 A0-reclameframes bevestigd aan gebouwen en andere gemeentelijke objecten. 
Sinds haar oprichting in 2008 is het aantal concessiegemeenten van PromoBase elk jaar toegenomen. Momenteel exploiteert PromoBase de A0-reclame in dertien gemeenten, maar realiseert zij buitenreclamecampagnes door heel Nederland. ‘PromoBase is de laatste jaren flink gegroeid en deze gunning van de gemeente Utrecht is de kers op de taart. Onze organisatie is er klaar voor!’ aldus commercieel directeur Roel Alders. 
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *