Luchtgitaar spelen op het Leidseplein

Doorbreken in de muziekwereld is dichterbij dan ooit. Wachtend op de tram kunnen toekomstige rockartiesten nu hun eigen luchtgitaar optreden ter plekke opnemen en direct de wereld in sturen. De spectacular van JCDecaux is speciaal ontworpen om meer ruchtbaarheid te geven aan de verfilming van de Broadway-musical “Rock of Ages” en de daaraan gekoppelde ‘Air Guitar’ competitie . De beste luchtgitarist gaat samen met rocker Bernie Marsden, bekend van onder andere de band Whitesnake een nummer opnemen in een professionele muziekstudio in Londen.
De “Rock of Ages”-spectacular is voorzien van een webcam en touchscreen. Door simpelweg de instructies op het scherm te volgen kunnen deelnemers ter plekke aan de Air Guitar Competitie deelnemen. De ingebouwde camera registreert alle optredens op dit open podium en plaatst deze op de Air Guitar Competitie pagina op www.rockofagesfilm.nl. De spectacular is ontworpen door SEVEN Productions uit België en in opdracht van Warner Bros. Pictures door JCDecaux Innovate geproduceerd.
“Rock of Ages” draait nu in de Nederlandse bioscopen. Het plattelandsmeisje Sherrie en de stadsjongen Drew komen elkaar tegen op de Sunset Strip, op jacht naar hun Hollywood droom. Hun rock ‘n’ roll romance wordt verteld met hits van Def Leppard, Joan Jett, Journey, Foreigner, Bon Jovi, Night Ranger, REO Speedwagon, Pat Benatar, Twisted Sister, Poison, Whitesnake en vele anderen. Met hoofdrollen van onder andere Tom Cruise, Julianne Hough, Diego Boneta, Russell Brand,
Catherine Zeta-Jones, Alec Baldwin en Paul Giamatti.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *