Hoog bereik reclameborden op scholen

In deze digitale tijden zouden we soms de aandacht kunnen verliezen voor succesvolle bestaande traditionele vormen van buitenreclame. Uit onderzoek van bureau Qrius is duidelijk geworden dat de Schoolboards van Hillenaar tot die categorie behoren. Door nationale inzet van Schoolboards bereiken adverteerders in korte tijd maar liefst 70% van alle middelbare scholieren.

Maar liefst 80% procent van scholieren in de leeftijd van 12 t/m 19 jaar geeft aan dat zij dagelijks en zelfs meerdere malen per dag naar de Schoolboards op hun school kijken. Verlengen we deze periode naar minimaal 3 dagen per week, dan bedraagt het percentage zelfs 90%. Hiermee zijn de Schoolboards het hoogst scorende jongerenmedium van Nederland.
Hillenaar Schoolboards zijn al jaren een medium met een hoog landelijk bereik onder jongeren. Deelname aan het in medialand goed gewaardeerde Qrius Jongerenonderzoek kon dan ook niet uitblijven. Het succes en de noodzaak van de Schoolboards is met dit onderzoek officieel bevestigd; ten opzichte van andere jongerenmedia (zoals TMF, MTV en Radio 538) hebben Schoolboards het hoogste bereik binnen de doelgroep.
Door nationale inzet van Schoolboards bereiken adverteerders in korte tijd maar liefst 70% van alle middelbare scholieren. Naast landelijke inschakeling is het tevens mogelijk Schoolboards selectief in te zetten; bijvoorbeeld op regio en/of op onderwijsniveau.
Meer informatie over Hillenaar Schoolboards en het onderzoek ‘Jongeren’ is te vinden op www.hillenaar.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *