Een winkeltje in een abri

HP opent kleinste pop-up store op het Leidseplein
HP heeft de kleinste pop-up store van Nederland geopend in de abri op het Leidseplein. HP en exploitant JCDecaux hebben de drukke tramhalte ingericht als winkel die geheel gewijd is aan de nieuwste ultrabook van HP, de Spectre. De eerste pop-up store die ooit in een abri is gerealiseerd, is uitgerust met vitrines waarin de HP Spectre wordt gedemonstreerd. Op de winkelvloer zijn deskundigen van HP aanwezig om bezoekers kennis te laten maken met de innovatieve nieuwe ultrabook van HP.

De inrichting van de abri is een weerspiegeling van het strakke design van de HP Spectre. In combinatie met de aanwezigheid van de demonstratiemodellen en de experts wordt hiermee een Spectre-experience gecreëerd. Deze ervaring wordt versterkt door de kans om een Spectre ultrabook te winnen door de in de abri aanwezige QR-code in te scannen. Deze code is tevens aanwezig op talloze andere abri’s en mupi’s in de stad. Het feit dat de pop-up store is gevestigd in één van de meest gebruikte OV-haltes van Nederland, maakt de HP-store niet alleen tot de eerste en de kleinste, maar vermoedelijk ook tot de drukste in zijn soort.
HP Spectre
“De Spectre is ’s werelds eerste notebook gemaakt van glas en is daarmee uniek in zijn soort”, begint Liselotte Lont, Consumer Marketing Manager van HP. “Met alle functionaliteiten, zoals een batterijduur tot 9 uur en de Intel Rapid Start Technology, wat simpelweg betekent dat hij binnen enkele seconden is opgestart, is de Spectre wat je noemt ‘lean and mean’. Bij zo’n ultrabook past een ultrakleine store, die bezoekers niet alleen een product, maar ook een ervaring biedt.”
De pop-up store is t/m 14 augustus op werkdagen geopend van 10.00 tot 21.00 uur.
bron foto: www.chip.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *